Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 22.1.2020 alkaen

1. Myynti
Hiukkari Oy (Y-tunnus 3094113-5) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden ja palvelujen hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen
Tuotteet tilataan puhelimitse, sähköpostilla tai Hiukkarin verkkosivuilla täyttämällä tilauslomake ja lähettämällä se Hiukkarille. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

3. Maksaminen
Voit maksaa tuotteet joko sähköpostiisi toimitetun ennakkolaskun perusteella tai valita OP Rahoituksen. Jos valitset OP Rahoituksen, sinut ohjataan tekemään rahoitushakemus OP:n sivuilla. Kauppa OP Rahoituksella edellyttää positiivista rahoituspäätöstä. Olemme sinuun yhteydessä tehtyäsi tilauksen ennakkolaskulla tai OP Rahoituksella.

4. Tilausvahvistus ja toimitusaika
Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi viimeistään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä ja Hiukkarin asiakaspalvelusta ollaan sinuun yhteyksissä ja sovitaan asennusajankohta laitteelle. 
Asennus tapahtuu 1-6 viikon sisällä tilauksesta. Normaali aikataulu on noin 2-4 viikkoa tilauksesta. Ruuhkaa voivat aiheuttaa esimerkiksi tilatun laitteen saatavuus tai runsas lumi.

5. Toimitustapa ja -kulut
Asennettavat tuotteet toimitetaan asennuksen yhteydessä.

6. Asennus
Tuotteet toimitetaan asennettuina. Asennus edellyttää turvallisia asennusolosuhteita rakennuksen katolla.
Hiukkari voi tehdä savupiippuun tarvittaessa pieniä muutoksia, jotka mahdollistavat tuotteiden oikeanlaisen kiinnityksen ja toiminnan. Jos piipunhattu estää asennuksen, asiakas poistaa tai muuttaa sitä itse tai antaa Hiukkarille luvan poistaa, korottaa tai muuttaa piipunhattua niin, että tuotteen käyttö on mahdollista.
Tuote tarvitsee toimiakseen verkkovirran. Hiukkari tuo sähköt katolle tavanomaista reittiä pitkin yleensä lähimmältä ulkopistorasialta enintään 15 johtometrin etäisyydeltä. Pidemmistä sähkövedoista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen tai asiakas hoitaa sähkövedon itse loppuun.